Cele mai cumpărate amortizoare auto (2024) 


În căutarea celor mai fiabile și performante amortizoare pentru mașina ta? Cei mai potriviți să ofere răspunsurile corecte sunt tehnicienii din service-uri, care se ocupă zi de zi de mașini de toate mărcile. Când vine vorba de condus, suspensia vehiculului joacă un rol esențial în asigurarea confortului și mai ales a siguranței. Cu atât de multe opțiuni de amortizoare pe piață, identificarea celor mai fiabile produse poate fi dificilă. Ca să vă ușurăm decizia, am întrebat în service-urile AD Garage din toată țara care sunt cele mai căutate amortizoare de către șoferi în ultima vreme. De la performanță și durabilitate la preț și confort, de la aftermarket la originale, am primit răspunsuri pentru toate exigențele. Descoperă aici topul lor de preferințe, de la branduri consacrate la soluții pentru toate buzunarele: Hartwinn, Sachs și Monroe. 

Alexandru Gheorghe, AD Garage Das Auto Garage, București: „Principiul de funcționare al unui amortizor este relativ simplu: atunci când vehiculul trece peste o denivelare sau o altă imperfecțiune a drumului, amortizorul comprimă un piston încorporat într-un cilindru cu ulei sau gaz, absorbind astfel șocul. Apoi, uleiul sau gazul revine treptat în poziția inițială, permițând vehiculului să revină la nivelul său normal fără oscilații excesive. Un amortizor de calitate nu este doar un simplu accesoriu, ci o componentă esențială a sistemului de suspensie al mașinii. Noi am observat o cerere crescută pentru amortizoarele Hartwinn, un brand aftermarket. Diferențe, nu sunt, sau nu se simt, sunt exact ca cele originale. Calitate-pret impecabil, cel mai echilibrat brand cu care-am lucrat până acum.” 

Mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, vulcanizare, tinichigerie, vopsitorie, ITP autoturisme, tractare auto. Dacă ai nevoie de oricare dintre aceste servicii și ești din București, hai la AD Garage Das Auto Garage, acum în două locații: pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 1J, Sector 3 sau pe Șos. Morarilor nr. 4C, Sector 2. Luni-Vineri: 08:00 – 17:00. Pentru întrebări legate de servicii sau programări, sună la 0747028153. 

Daniel Veres, AD Garage Cidan, Oradea: „Un lucru poate mai puțin știut în rândul șoferilor este că amortizoarele nu trebuie ignorate. Ele trebuie schimbate de fiecare dată când se impune, pentru că ține în primul rând de siguranță, ne ajută la distanța de frânare, și tot ele ne oferă o stabilitate și manevrabilitate mai bună a mașinii. În plus, o bună funcționare a amortizoarelor protejează celelalte elemente ale suspensiei și direcției. Deci, face economie. Noi, la AD Garage Cidan Oradea, folosim doar amortizoare Sachs de 15 ani încoace pentru că le recomandă calitatea, au o reputație solidă în industria auto pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. De-a lungul anilor, am constatat că aceste amortizoare rezistă bine în timp și oferă performanțe constante chiar și în condiții dificile de condus, motiv pentru care nu am primit niciodată nicio o reclamație de garanție. Și sunt excelente și din punct de vedere calitate-preț.”  

Dacă ești din Oradea și ai nevoie de servicii de mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, tractare auto, te așteptăm la AD Garage Cidan! Îi poți găsi pe Strada Nojoridului, nr. 49, de luni până vineri între 09.00 și 18.00. Pentru programări, sună la: 0771013623 

Albert Căpățînă, AD Garage Raiman Capucino, Târgoviște: „Amortizoarele sunt foarte importante, deoarece influențează stabilitatea și calitatea condusului, inclusiv siguranța, direcția și confortul șoferului și al pasagerilor. Trebuie acordată atenție sporită, pentru că pe măsură ce se deteriorează, pot afecta performanța mașinii, scade calitatea condusului, reduce manevrabilitatea și poate duce chiar și la uzura neuniformă a anvelopelor. Din experiența noastră, noi recomandăm amortizoarele Monroe din mai multe motive, unul dintre ele fiind gama extinsă de amortizoare, adaptate pentru diverse tipuri de mașini sau garanția de 5 ani. Se remarcă prin calitate, modul de ambalare și raportul calitate-preț, care este unul avantajos. Celor care conduc mașini care transportă greutăți mai mari, le recomandăm să acorde o atenție mai sporită amortizoarelor, să le verifice mai des și să le schimbe neapărat când mecanicii constată că e nevoie.” 

AD Garage Raiman Capucino oferă servicii de mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, vulcanizare, tinichigerie, vopsitorie, ITP autoturisme, ITP camioane, spălătorie, tractare auto, asigurări auto, închiriere mașină. Îi găsești în Târgoviște (Dâmbovița), pe Aleea Sinaia 6-8, de luni până vineri, între 08:00 și 18:00 și în fiecare sâmbătă în intervalul 08:00 – 13:00. 
Fă-ți o programare la numărul de telefon: 0374606000 

Rețeaua AD Garage îți pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate și prețuri competitive  pentru întreținerea și/ sau repararea oricărui tip de autovehicul. Conceptul de service auto al rețelei AD GARAGE s-a născut acum mai bine de 40 ani în Belgia. Astăzi, AD GARAGE este cea mai mare rețea de service din Europa, cu peste 4.600 de unități în peste 26 de țări, printre care Austria, Germania, Franța, Belgia sau Olanda. În România, sunt 120 de service-uri AD GARAGE în acest moment, în toate punctele-cheie ale țării. Țelul nostru, mai presus de orice, este de a da totul pentru ca aceste servicii la cele mai înalte standarde să rămână, în timp, exact la fel – la cele mai înalte standarde! Prin intermediul acestei vaste rețele de service auto AD Garage, aducem laolaltă 26 de culturi diferite. Astfel putem învăța unii de la ceilalți, în fiecare zi.  

Vrei o ➤ schimbare de plăcuțe de frână la mașina ta? 

Alege-ți cel mai apropiat service AD Garage și programează-te rapid: https://www.adgarage.ro/ 

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *