Familia CS Sportul Snagov


În urmă cu doi ani o echipă de fotbal din liga a II-a a pornit la drum timid, însă cu un scop clar în minte: să atingă culmile clasamentului. Încântarea, devotamentul și profesionalismul lor ne-au determinat să le fim alături încă de la început. Este vorba despre divizionara secundă de fotbal CS Sportul Snagov care, după un an în care a marcat reușită după reușită, are șanse mari s-ajungă în liga 1 în 2019. Am stat de vorbă cu Cătălin Rufa, patronul echipei, pentru a le afla parcursul:

Începuturile echipei.

Am început activitatea la Snagov în vara anului 2016, după mutarea de la Reșița.

Cum a fost anul 2018?

În 2017, sub comanda lui Vivi Răchița a început un nou proiect care avea ca obiectiv final promovarea și construirea unui stadion modern la Snagov. Sezonul 2018-2019 este o confirmare a seriozității acestui proiect, echipa noastră fiind campioana din toamnă!

Cine sunt stelele echipei?

Forța echipei este grupul. Se evidențiază câțiva jucători experimentați precum Cristian Danalache și Alexandru Ioniță, jucători ce au evoluat peste hotare cu rezultate notabile.

Care au fost momentele de cumpănă prin care ați trecut?

Au fost destule momente dificile în viața echipei, poate cel mai dificil fiind cel în care am constatat că unul dintre partenerii noștri nu și-a onorat promisiunile, astfel fiind nevoiți să improvizăm pentru a acoperi această gaură din buget.

Cum arată viitorul?

Noi, Familia Sportul Snagov, ne dorim maxim promovarea în Liga 1, dar pentru asta este nevoie de eforturi mari din toate punctele de vedere pentru a ne putea bate cu echipe ca U Cluj, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Chindia Târgoviște. Astfel, luăm în calcul chiar mutarea echipei într-un oraș mare cu o infrastructură adecvată cu potențial de susținere.

Cum crezi că s-a creat puntea de legătură dintre două „sporturi” atât de diferite – industria automotive și fotbalul

Credem că sportul și în special fotbalul este un fenomen social foarte important care creeză emoție în rândul oamenilor și este normal ca și industria auto să facă parte dintr-un proiect de acest gen.

Cum vedeți parteneriatul dintre CS Sportul Snagov și Rețeaua AD Garage?

Echipa AD Garage este parte din acest proiect de o bună perioadă de timp și ne mândrim că prin poziția din clasament facem cinste numelui AD Garage. Ne dorim să fie unul de durată cu o implicare și mai mare din partea ambelor părți.