MESAJ DE MULȚUMIRE


Dragi șoferi,

Nu v-am scrie, în mod obișnuit. Dar astăzi e timpul să mulțumim unor zeci de mii de oameni.

Vrem să le mulțumim mecanicilor auto din service-urile AD Garage din toată România care, în condiții de criză, au ales să ofere celor care au avut nevoie de ei sentimentul de siguranță în aceste vremuri nesigure, să le dea certitudinea că în lumea noastră, a reparațiilor auto, nimic nu s-a schimbat, reparându-le mașinile ca ieri-alaltăieri, ca mâine-poimaine… În ultimele săptămâni, mecanicii din toată țara au trebuit să depășească cu toții paradoxul panicii care le impunea să stea acasă și să închidă porțile împotrivă rațiunii evidente. Statul avea nevoie să funcționeze și mobilitatea trebuia asigurată și în condiții de criză – o datorie morală pentru noi toți din industria reparațiilor auto.

Vrem să le mulțumim ONG-urilor care ajută grupurile vulnerabile, pompierilor, polițiștilor, șoferilor de ambulanțe, flotelor de aprovizionare ale marilor lanțuri de magazine, flotelor companiilor strategice, telecomunicațiilor și multor altora, care fac că însăși societatea să nu moară. Cineva trebuia să le acorde și lor primul ajutor, astfel încât, la finalul săptămânii trecute, Guvernul, prin emiterea Ordonanței Militare nr. 8, a recunoscut această nevoie și a acordat un colac de salvare celor care depind de mașină și își doresc că în momentele de criză să aibă acces la mobilitate.

Vă mulțumim vouă, șoferi din toată România, cei care continuați să veniți în atelierele noastre și ne acordați încrederea voastră de 12 ani. Noi rămânem pe baricade, iar voi ne rămâneți alături. Împreună punem România în mișcare și ținem economia României pe linia de plutire. Suntem, cu toții, o singură inimă. Același puls, sute de mii de chipuri.