Recomandări de produse și piese de schimb foarte bune la prețuri corecte


Ca orice șofer care-și iubește mașina, îți dorești să-i oferi mereu cele mai bune condiții, ca ea, la rândul ei, să-ți ofere siguranță și confort. Când vine vorba de piese de schimb, fii sincer! De câte ori te-ai gândit că un preț redus înseamnă automat și calitate joasă? Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna așa. Am stat de vorbă cu 3 reprezentanți de service-uri, oameni care lucrează, zi de zi, cu toate tipurile de piese și am aflat că există și mărci accesibile, precum Dreissner sau Wahlberg, care rup această preconcepție. Produsele aftermarket demonstrează la fel de bine atribute precum calitate, durabilitate și eficiență, nu sunt apanajul produselor cu preț mare.

Albert Căpățînă, AD Garage Raiman Capucino, Dâmbovița: „De-a lungul timpului, am observat că rulmenții Wahlberg sunt buni și fiabili. Sunt de calitate, se găsesc într-o gamă variată și raportul calitate-preț e excelent. Kitul de rulmenți ajută la siguranța în trafic și eficiența autoturismului în rulare. Rulmenții Wahlberg îndeplinesc toate aceste cerințe, plus un alt avantaj ar fi costurile reduse. Rulmenții nu se schimbă la fel de des ca alte piese, frecvența uzurii diferă și depinde de factori precum șocurile preluate de roată, numărul de kilometri sau montarea într-un service neautorizat. Cu toate astea, pot avea o durată de viață relativ lungă, mai ales dacă mașina este condusă în mod corespunzător și este supusă la întreținere regulată. Ca să dau un sfat pentru șoferi, pentru a le prelungi durata de viață, e important să le verificați periodic (gresarea și identificarea din timp a altor situații care ar putea influența funcționarea corectă a acestora).” 

AD Garage Raiman Capucino, Dâmbovița

Dan Pleșa, AD Garage Motormania, Ploiești: „În general, produsele de la Dreissner sunt foarte bune. Filtrele lor livrează calitate excelentă și sunt pentru toate buzunarele. Schimbul lor depinde în funcție de tipul de filtru și de specificațiile producătorului, dar, în general, le facem destul de des, la revizii. E important să folosești filtre de calitate, de aceea se schimbă la fiecare revizie. De exemplu, filtrele de ulei și aer protejează motorul, prin reținerea particulelor de praf și a altor impurități care provoacă uzură prematură a pieselor, deteriorarea cilindrilor și a segmentelor de piston. Filtrele de aer și de combustibil eficiente asigură o alimentare adecvată a motorului cu aer și combustibil curat, ceea ce poate duce la o ardere mai eficientă a combustibilului. Astfel, faci și economie la carburant și reduci și emisiile nocive. Filtrul de polen, iarăși, contează mult pentru că filtrează polenul, praful și impuritățile din aer și lista poate continua. La Dreissner am găsit produse de înaltă calitate, fiind fabricate conform standardelor OE, iar portofoliul lor cuprinde filtre potrivite pentru toate modelele de mașini.” 

AD Garage Motormania, Ploiești

Daniel Iacob, AD Garage Mondo Confex, Ploiești: „Un exemplu de produse bune sunt lichidele de la Dreissner, în special antigelul. Schimbul de antigel se face la intervale regulate, la recomandarea producătorului, de la 2 la 5 ani, în funcție de tipul de antigel folosit. Însă, mulți șoferi aleg să facă acest schimb înainte de iarnă, pentru a se asigura că sistemul de răcire este pregătit pentru sezonul rece și pentru a preveni înghețul în condiții de temperaturi scăzute. Antigelul este un produs la care șoferii nu prea se gândesc, îl cumpără pe primul pe care-l văd la raft, dar e important să fie de calitate, având în vedere rolul lui în sistemul de răcire. Dacă folosești un antigel nepotrivit și ar îngheța în interiorul sistemului de răcire, acesta ar putea provoca crăpături și daune la nivelul radiatorului, blocului motor sau altor componente, iar aceste daune pot fi costisitoare și dificil de reparat.”

AD Garage Mondo Confex, Ploiești

Rețeaua AD Garage îți pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate și prețuri competitive  pentru întreținerea și/sau repararea oricărui tip de autovehicul. Conceptul de service auto al rețelei AD GARAGE s-a născut acum mai bine de 40 ani în Belgia. Astăzi, AD GARAGE este cea mai mare rețea de service din Europa, cu peste 4.600 de unități în peste 26 de țări, printre care Austria, Germania, Franța, Belgia sau Olanda. În România, sunt 120 de service-uri AD GARAGE în acest moment, în toate punctele-cheie ale țării. Țelul nostru, mai presus de orice, este de a da totul pentru ca aceste servicii la cele mai înalte standarde să rămână, în timp, exact la fel – la cele mai înalte standarde! Prin intermediul acestei vaste rețele de service auto AD Garage, aducem laolaltă 26 de culturi diferite. Astfel putem învăța unii de la ceilalți, în fiecare zi. 

Vrei o ➤ revizie la mașina ta? 

Alege-ți cel mai apropiat service AD Garage și programează-te rapid: https://www.adgarage.ro/  

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *