Crește-ți afacerea la ATBS 2019!


Auto Total Business Show (ATBS), cea mai mare expoziție de piese auto și echipamente de service din țară, revine cu cea de-a noua ediție în weekend-ul 22-23 iunie, la Romexpo, București! Din 2012, an de an, ATBS este locul de întâlnire al giganților din industria automotive. Vorbim despre producători și distribuitori de top din întreaga lume. Anul acesta, Pavilionul Central va găzdui noutăți din domeniul pieselor auto originale și aftermarket, precum și echipamente pentru service-uri aduse de producători de top. Echipa AD Garage România va fi prezentă pentru a deschide noi uși potențialilor parteneri!

Proprietar de service? Dacă vrei să aduci plus valoare business-ului tău, echipa AD Garage România te așteaptă la ATBS 2019 la o discuție deschisă despre următorii tăi pași. Din standul AD Garage vei pleca cu toate informațiile de care ai nevoie pentru ca business-ul tău să capete o nouă perspectivă prin aderarea ca partener la rețeaua AD Garage.

Credem în calitate, corectitudine, promptitudine și transparență. Tu? Dacă simți că valorile tale sunt egale cu ale noastre, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Cel mai important, îți vom povesti care ne sunt cerințele de afiliere, dar și cum te putem ajuta pe tot parcursul îmbunătățirii afacerii tale.

Fii sigur că alături de noi vei găsi flexibilitate în alegerea soluțiilor de dezvoltare a service-ului tău. Mecanicii AD Garage beneficiază de cursuri de specializare la una dintre cele mai bune academii de gen din țară: Academia Auto AD Auto Total. Service-urile partenere AD Garage beneficiază de reduceri speciale pentru pachetele de curs. Ne ocupăm și de tine și echipa ta coordonatoare. Îți oferim acces și la cursurile Școlii de Manageri Auto AD Auto Total. Dacă vreodată mecanicii tăi se află în impas, le oferim soluţii şi suport tehnic în timp real, prin call-center dedicat şi suport tehnic pe mail. Alături de noi, nu va mai trebui să te îngrijorezi niciodată de partea de IT, te ajutăm și aici. Oferim gratuit soft de gestionare a afacerii – devize, facturi, rapoarte, totul e organizat conform specificului domeniului. Îți asigurăm constant consiliere punctuală asupra optimizării costurilor, dar și consiliere pe partea tehnică pentru optimizarea costurilor în service.

De ce să nu ratezi noua ediție ATBS:

Fie că îți surâd gadget-urile auto, ultimele inovații din domeniu sau sporturile extreme și motoarele turate la maxim, ATBS este show-ul complet care aduce câte ceva pentru fiecare!

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. În exterior vei găsi peste 35 000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roți. În pauzele dintre show-urile auto atmosfera va fi întreținută de animatoare atrăgătoare, concursuri de băut bere și de anduranță și multe alte surprize. Peste 100 de mașini cu modificări ingenioase se vor regăsi pe aleea din fața Cupolei.

Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 22-23 iunie 2019, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea liberă.