Ți-ai cumpărat o mașină cu peste 250.000 km la bord? Iată sfaturile specialiștilor AD Garage! 


Vrei să-ți cumperi o mașină și te îndrepți către ideea de a-ți cumpăra una cu mulți kilometri la bord? Dacă nu vrei ca această decizie să însemne doar timp pierdut și bani aruncați pe reparații ulterioare foarte costisitoare, atunci citește până la final acest articol și află care sunt recomandările specialiștilor AD Garage. Poate că aceste sfaturi îți vor fi utile dacă ți-ai cumpărat deja o astfel de mașină sau intenționezi să îți cumperi una.  

Flaviu Ionescu, AD Garage Filautoserv, Dej: “Achiziționarea unui automobil cu mulți km. la bord poate fi de multe ori o provocare pentru că pot apărea multe probleme și dese ori destul de costisitoare. Putem spune că e o chestiune de risc, pentru că e destul de greu să identifici înainte de achiziție ce probleme are mașina. Unele probleme se pot identifica, altele nu, iar de cele mai multe ori problemele apar după puțin timp după achiziție. Totuși, pentru a evita pe cât posibil achiziționarea unei mașini cu probleme, e important să verificați componentele costisitoare, cum sunt filtrul de particule, volanta, distribuția. Toate aceste componente pot prezenta probleme la o mașină cu un număr atât de mare de kilometri.” 

Atilla Sipos, AD Garage Goldfit, Târgu Mureș: “Un pas crucial și adesea neglijat atunci când achiziționezi o mașină cu mulți kilometri la bord este să o aduci la service înainte de a finaliza achiziția. Această acțiune preventivă poate dezvălui aspecte critice ale mașinii și poate oferi o imagine clară a stării sale reale. Așadar, ca potențial cumpărător al unei mașini cu un așa kilometraj, programarea unei revizii la service reprezintă o decizie înțeleaptă. Acest pas nu numai că te poate ajuta să identifici eventuale probleme ascunse, dar și să obții o perspectivă de ansamblu asupra costurilor de întreținere viitoare, pregătindu-te mai bine pentru ceea ce implică deținerea unei mașini cu mulți kilometri la bord. 

Dacă vorbim de compontele la care ar fi bine să te uiți, cele mai importante sunt motorul și cutia de viteze. Motorul, fiind inima mașinii, necesită o atenție specială. Verificarea compresiei, a nivelului de uzură a componentelor și a potențialelor scurgeri de ulei sunt doar câteva aspecte cruciale. O cutie de viteze sănătoasă este la fel de importantă pentru performanța și durabilitatea mașinii. Verificarea schimbării uleiului de transmisie, testarea fiecărei trepte de viteză și identificarea zgomotelor neobișnuite pot oferi indicii despre starea mașiniii. Aceste verificări nu numai că te ajută să evaluezi sănătatea vehiculului, dar și să previi potențiale probleme costisitoare în viitor. Este esențial să mergi la un service de încredere pentru a efectua aceste inspecții în profunzime, asigurându-te că faci o alegere informată în momentul achiziției.” 

Ad Garage Filautoserv, Dej, oferă servicii de mecanică,  electrică,  diagnoză sisteme electronice,  geometrie roți,  vulcanizare,  tinichigerie,  vopsitorie,  ITP autoturisme,  spălătorie,  tractare auto,  asigurări auto,  închiriere mașină în Dej, str. Bistriței, nr. 63, jud. Cluj. Fă o programare: https://www.adgarage.ro/ro/service-auto-ro/cluj/dej/ad-garage-fil-auto-service.  

AD Garage Goldfit, Târgu Mureș oferă servicii de mecanică,  electrică,  diagnoză sisteme electronice,  geometrie roți, vulcanizare,  ITP autoturisme, tractare auto,  asigurări auto în județul Mureș, Sângeorgiu de Mureș, str. Agricultorilor, nr.5, 547530. Fă o programare: https://www.adgarage.ro/ro/service-auto-ro/mures/sangeorgiu-de-mures/ad-garage-goldfit-service.  

Știm că procesul de cumpărare a unei mașini second-hand e deseori riscant. În plus, ce te faci când mașina pe care vrei să o cumperi e la capătul țării? Îți prezentăm serviciul AD Garage ce facilitează cumpărarea-vânzarea auto la distanță! Dupa ce ți-ai găsit mașina visurilor, stabilește de comun acord cu proprietarul o verificare detaliată la cel mai apropiat service AD Garage din localitatea lui! Mergi la un service AD Garage din orașul tău, completează contractul de verificare si achită taxa de 295 de lei. Service-ul AD Garage din localitatea vânzătorului îl va suna, vor stabili o programare de comun acord, si 48 de ore mai tarziu, primești fișa de verificare, fotografii cu autoturismul și, dacă este cazul, o ofertă de reparație făcută de service-ul AD Garage din localitatea ta. Simplu și rapid, ca să știi dacă merită banii. 

Așadar, indiferent de alegerea pe care vrei să o faci atunci când cumperi un automobil cu un număr mare de kilometri la bord, rețeaua AD Garage îți stă la dispoziție cu service-urile sale din toată țara. Accesând link-ul https://www.adgarage.ro/, te poți programa la noi pentru a face o verificare ca să poți lui cea mai bună decizie, fie că ai cumpărat deja mașina sau doar intenționezi să o cumperi. 

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *