Top 3 mașini fiabile la mâna a doua pe care le poți cumpăra în 2024 


Alegerea unei mașini second-hand a ajuns o adevărată provocare. Există foarte multe opțiuni fiabile pe care le poți lua în calcul pentru a-ți satisface nevoile, unele chiar fără a-ți epuiza bugetul. Nu e de mirare că tot mai mulți șoferi se orientează către mașini second-hand datorită diversității și potențialului de-a găsi vehicule de calitate la prețuri accesibile. I-am întrebat pe reprezentanții service-urilor AD Garage care sunt, în opinia lor, cele mai bune variante de mașini la mâna a doua către care se pot orienta cumpărătorii în 2024. 

Dan Lăzărescu, AD Garage Danluc, București: “De multe ori, să cumperi o mașină la mâna a doua e mult mai avantajos, iar dacă ești atent la câteva aspecte atunci când cumperi mașina, poți face o alegere înțeleaptă. Sunt importante două lucruri înainte s-o cumperi: să faci un control de rampă și să verifici istoricul mașinii la RAR. Controlul de rampă implică o inspecție detaliată a mașinii efectuată de către un expert la un service auto, și e utilă pentru că îți poate dezvălui potențiale probleme tehnice sau mecanice care pot afecta mașina în viitor. De asemenea, e important să faci o vizită la RAR, pentru astfel poți afla informații precum kilometrajul real, eventualele accidente sau reparații majore anterioare, dacă mașina a fost implicată în vreun incident de fraudă sau dacă a fost furată, ceea ce te poate scuti de multe neplăceri ulterioare. Cât despre mărci, din experiența noastră, Honda, BMW și Skoda sunt cele mai fiabile și cu cele mai puține probleme tehnice”.  

AD Garage Danluc București oferă servicii de mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, tinichigerie, vopsitorie, ITP autoturisme,  spălătorie,  tractare auto, asigurări auto în București, sector 1, sos. Odăi, nr. 511-513, S 1.

Petre Ignat, AD Garage Geva Com, Teleorman: “Sfaturile pe care le-aș putea oferi unei persoane care își dorește să cumpere o mașină la mâna a doua sunt următoarele: să aleagă o mașină de preferat pe benzină, și să vină cu ea într-un service specializat pentru a verifica starea mașinii înainte de a o cumpăra, iar în funcție de ceea ce vom afla, asta poate influența considerabil decizia de cumpărare, dacă merită sau nu. Printre modelele de mașini pe care le-aș recomanda pentru fiabilitatea lor se numără Toyota, Hyundai și Renault”. 

Ad Garage Geva Com Teleorman oferă servicii de mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, vulcanizare, tinichigerie, vopsitorie, ITP autoturisme, tractare auto,  închiriere mașină în Teleorman, Turnu Măgurele, șos. Alexandriei, nr. 17. 

Astfel, indiferent de opțiunea aleasă, cu informațiile potrivite și un control riguros, alegerea unei mașini second-hand poate fi o decizie inteligentă pentru cei care caută echilibrul perfect între performanță, economie și fiabilitate în 2024.  

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *