DECLARATIE DE CONSIMTAMANT

Sunt de acord ca A.D. AUTO TOTAL S.R.L. sa prelucreze datele mele personale comunicate catre aceasta si sa imi trimita comunicari comerciale si newsletter.

Datele prelucrate sunt: nume și prenume, adresă de e-mail și număr de telefon. Scopul prelucrarii este marketing, reclama si publicitate, iar temeiul juridic este consimtamantul persoanei vizate.

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia. Datele vor fi pastrate pana la retragerea consimtamantului.

Aveti de asemenea dreptul de a va opune prelucrarii, de a fi informat si de a accesa, rectifica, sterge sau restrictiona date prelucrate, dreptul la portabilitatea datelor precum si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata cu efecte juridice semnificative.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email: gdpr@autototal.rosau prin posta, adresata Operatorului A.D. AUTO TOTAL

S.R.L. la adresa pentru corespondenta din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 96, sector 4, intrarea prin str. Verzisori nr. 16

Aveti, de asemenea, dreptul de a vă adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.).

Pentru a afla mai multe despre operatiunile de prelucrare pe care le facem cu privire la datele dvs personale, precum si despre drepturile pe care le aveti, va rugam sa accesati linkul alaturat care contine Informarea generala privind prelucrarile de date cu caracter personal