TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.ADGARAGE.RO

Site-ul www.adgarage.ro este proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/29340/1994, CUI RO6844726, avand sediul social in Bucuresti, str. Tincani nr. 8, bl. Z18, sc. A, et. 10, ap. 66, sector 6, si adresa pentru corespondenta la punctul de lucru din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 96, sector 4, intrarea prin str. Verzisori nr. 16.

Scopul principal al Site-ului este acela de a pune la dispozitia oricaror persoane interesate (Utilizatori ai Site-ului), cu titlu gratuit, informatii referitoare la reteaua de service-uri auto AD Garage.

Accesarea si utilizarea Site-ului www.adgarage.ro (denumit in continuare Site-ul) implica respectarea in integralitate a termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii se obliga sa se supuna termenilor si conditiilor astfel cum sunt stipulate in continuare.


DISPONIBILITATEA SITE-ULUI

In principiu, informatiile oferite de Site sunt corecte si complete. Totusi, acestea pot prezenta erori. In consecinta, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu ofera nicio garantie cu privire la informatiile continute de Site si nimic din continutul acestui Site nu poate fi considerat ca reprezentand un contract sau vreun alt tip de obligatie asumata de A.D. AUTO TOTAL S.R.L. sau de partenerii sai fata de Utilizatorii Site-ului.

In prezent, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. ofera Utilizatorilor acceptati accesul liber la Site. A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul unui Utilizator in orice moment, la libera sa alegere, fara a fi necesara o motivatie sau o instiintare prealabila.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. beneficiaza de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar a Site-ului, toate drepturile asupra materialelor si informatiilor continute de acest Site apartinand in exclusivitate A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul nu poate proceda sub nicio forma prin niciun mijloc sau metodologie la dobandirea, reproducerea, copierea si redistribuirea in tot sau in parte a continutului acestui Site sau a oricarui material de pe acest Site inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, forumuri sau orice alte mijloace fara acordul expres exprimat in scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Orice mod de reproducere sau incercare de obtinere de materiale, documente sau informatii puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului precum si eludarea sau incercarea de eludare a structurii de navigare sau prezentare a Site-ului va atrage sanctiuni conform legii.

In situatiile prevazute mai sus A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca orice activitate pe care persoana culpabila o desfasoara pe Site si de asemenea de a solicita pe cale judiciara daune-interese.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului, fara informarea prealabila a Utilizatorilor. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor. Prin urmare, este indicata consultarea periodica a acestor termeni si conditii pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Utilizarea Site-ului ulterior intrarii in vigoare a modificarilor/actualizarilor survenite echivaleaza cu acceptarea noilor termeni si conditii de catre utilizatori.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului.


DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului reprezinta proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site sunt detinute de A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L..

Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de A.D. AUTO TOTAL S.R.L.prin intermediul

Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romana sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala pot atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este contrara moralei sau ordinii publice, este necesara semnalarea acestei situatii catre A.D. AUTO TOTAL S.R.L.la datele de contact mentionate pe Site.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista o suspiciune rezonabila ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele ori imaginea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., produsele, serviciile si/sau angajatii sai ori ai partenerilor sai.


LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

A.D. AUTO TOTAL S.R.L.sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv furnizori sau alti parteneri ai A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al A.D. AUTO TOTAL S.R.L., aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de A.D. AUTO TOTAL S.R.L. si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.