TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.ADGARAGE.RO

Site-ul www.adgarage.ro este proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/29340/1994, CUI RO6844726, avand sediul social in Bucuresti, str. Tincani nr. 8, bl. Z18, sc. A, et. 10, ap. 66, sector 6, si adresa pentru corespondenta la punctul de lucru din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 96, sector 4, intrarea prin str. Verzisori nr. 16.

Scopul principal al Site-ului este acela de a pune la dispozitia oricaror persoane interesate (Utilizatori ai Site-ului), cu titlu gratuit, informatii referitoare la reteaua de service-uri auto AD Garage.

Accesarea si utilizarea Site-ului www.adgarage.ro (denumit in continuare Site-ul) implica respectarea in integralitate a termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii se obliga sa se supuna termenilor si conditiilor astfel cum sunt stipulate in continuare.


DISPONIBILITATEA SITE-ULUI

In principiu, informatiile oferite de Site sunt corecte si complete. Totusi, acestea pot prezenta erori. In consecinta, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu ofera nicio garantie cu privire la informatiile continute de Site si nimic din continutul acestui Site nu poate fi considerat ca reprezentand un contract sau vreun alt tip de obligatie asumata de A.D. AUTO TOTAL S.R.L. sau de partenerii sai fata de Utilizatorii Site-ului.

In prezent, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. ofera Utilizatorilor acceptati accesul liber la Site. A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul unui Utilizator in orice moment, la libera sa alegere, fara a fi necesara o motivatie sau o instiintare prealabila.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. beneficiaza de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar a Site-ului, toate drepturile asupra materialelor si informatiilor continute de acest Site apartinand in exclusivitate A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul nu poate proceda sub nicio forma prin niciun mijloc sau metodologie la dobandirea, reproducerea, copierea si redistribuirea in tot sau in parte a continutului acestui Site sau a oricarui material de pe acest Site inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, forumuri sau orice alte mijloace fara acordul expres exprimat in scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Orice mod de reproducere sau incercare de obtinere de materiale, documente sau informatii puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului precum si eludarea sau incercarea de eludare a structurii de navigare sau prezentare a Site-ului va atrage sanctiuni conform legii.

In situatiile prevazute mai sus A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca orice activitate pe care persoana culpabila o desfasoara pe Site si de asemenea de a solicita pe cale judiciara daune-interese.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului, fara informarea prealabila a Utilizatorilor. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor. Prin urmare, este indicata consultarea periodica a acestor termeni si conditii pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Utilizarea Site-ului ulterior intrarii in vigoare a modificarilor/actualizarilor survenite echivaleaza cu acceptarea noilor termeni si conditii de catre utilizatori.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului.


BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

Ca urmare a inregistrarii datelor dvs. pe acest site, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. va poate furniza un buletin informativ care sa contina informatii privind oferta comerciala a A.D. AUTO TOTAL S.R.L. sau a partenerilor sai, promotii, campanii publicitare ori alte informatii pe care le considera relevante.

Abonarea si dezabonarea la buletinul informativ (denumit in continuare si newsletter) este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare:

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Primirea buletinului informativ presupune completarea numelui, prenumelui si adresei de posta electronica / e-mail a utilizatorului in rubrica mentionata pe Site. Acordul privind primirea buletinului informativ poate fi exprimat si prin alte modalitati sau in alte conditii, dar trebuie sa provina de la persoana care va primi newsletter-ul.

Renuntarea la primirea buletinului informativ se poate face in orice moment astfel:
a. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;
b. Prin contactarea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice persoana care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea A.D. AUTO TOTAL S.R.L. sau a vreunei notificari prealabile a acesteiaa.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Nu este permisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul Site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va include in buletinele sale informative transmise abonatilor niciun fel de material publicitar care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al A.D. AUTO TOTAL S.R.L. la momentul expedierii buletinului.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe Site, in concordanta cu prevederile acestui document.

In cazul in care abonatii newsletter-ului vor retrimite aceste comunicari catre alte persoane, acestia vor actiona pe propria lor raspundere. Orice asemenea retrimitere poate fi facuta numai in conditiile in care nu a fost modificata nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit newsletter-ul de la abonati se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, A.D. AUTO TOTAL S.R.L.nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document.


DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului reprezinta proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site sunt detinute de A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

Nicun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L..

Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L..

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de A.D. AUTO TOTAL S.R.L.prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romana sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala pot atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este contrara moralei sau ordinii publice, este necesara semnalarea acestei situatii catre A.D. AUTO TOTAL S.R.L.la datele de contact mentionate pe Site.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista o suspiciune rezonabila ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele ori imaginea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., produsele, serviciile si/sau angajatii sai ori ai partenerilor sai.


LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

A.D. AUTO TOTAL S.R.L.sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv furnizori sau alti parteneri ai A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al A.D. AUTO TOTAL S.R.L., aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de A.D. AUTO TOTAL S.R.L. si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.


ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Utilizatorii Site-ului accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea Site-ului se face pe propria raspundere. A.D. AUTO TOTAL S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea Site-ului sau la continutul informatiilor publicate pe Site.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, ca rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor Site-ului vor fi corecte sau de incredere, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul Site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari a setarilor tehnice sau altele asemenea.

Nicio informatie obtinuta prin intermediul Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este astfel stipulat expres intr-un acord scris incheiat in mod separat cu A.D. AUTO TOTAL S.R.L.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca A.D. AUTO TOTAL S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor cuprinse in Site;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau cuprinsul acestuia;
  • orice alta problema legata de continutul Site-ului.

Site-ul este oferit in aceasta forma fara alte garantii. A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru informatii eronate, nepotriviri, indisponibilitate a serviciului sau orice alte defecte ale Site-ului sau ale continutului acestuia.

Pentru sectiunile Site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, daca acestea exista, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sai sau tertilor.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu este sub nici o forma responsabila pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, raporturi comerciale, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre un Utilizator al Site-ului si terte persoane care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu isi asuma nicio obligatie si nu garanteaza in niciun fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

De asemenea, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu garanteaza in niciun mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. declina orice responsabilitate in situatia in care un Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele A.D. AUTO TOTAL S.R.L. Utilizatorul va informa A.D. AUTO TOTAL S.R.L. asupra unor asemenea tentative.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu va face publice datele respective.

Comunicarile realizate prin mijloace electronice de comunicare la distanta (cum ar fi e-mail) trebuie sa contina datele de identificare complete si conforme ale Utilizatorului la data transmiterii comunicarii.

Politica A.D. AUTO TOTAL S.R.L. este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca Utilizatorii Site-ului trimit astfel de materiale, A.D. AUTO TOTAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea A.D. AUTO TOTAL S.R.L., libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre A.D. AUTO TOTAL S.R.L., fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

A.D. AUTO TOTAL S.R.L. nu raspunde de atacurile cibernetice avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor lor confidentiale.


LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE

Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.