Presa

Top 5 cele mai mari service-uri auto din Romania

Service-urile auto sunt foarte importante pentru soferi, asa ca nu ar fi rau sa stim exact care sunt cele mei bune dar si cele mei mari din Romania. Iata top 5 cele mai mari service-uri auto din Romania.

Citeste mai mult

NU MAI MERGE LA SERVICE ÎNAINTE SĂ VEZI ASTANU MAI MERGE LA SERVICE ÎNAINTE SĂ VEZI ASTA

Vezi Youtube

Vrei să cumperi o mașină din alt oraș?

Dacă vrei să îți cumperi o mașină din alt oraș și nu te-ai duce la ghici până acolo… acum ai la dispoziție un serviciu absolut bestial. Poți să plătești o verificare la un Ad Garage din orașul respectiv, faci o programare, cetățeanul care vinde mașina se duce cu utilajul în service-ul respectiv și tu primești o evaluare completă + pozele vehiculului respectiv. Primești toate datele de la Ad Garage, nu de la proprietarul mașinii. Oamenii sunt profesioniști, au toate sculele de pe planetă și răspund pentru rezultatele testelor. Practic te scapă de niște griji. Și de niște samsari :))

Citeste mai mult

Mecanicii recomandă: 5 lucruri simple care-ți pot salva viața

Conform unui raport al Uniunii Europene, România a ocupat în anul 2014 locul al doilea la numărul de decese din cauza accidentelor rutiere. Studiile arată că aproape 2% din accidentele rutiere sunt provocate de defecțiuni ale mașinii.

Citeste mai mult

În fustă, la service-ul auto

The Huffington Post a făcut un reportaj cu camera ascunsă în mai multe service-uri auto și a aflat că e mai probabil ca bărbații care merg la service să plătească un preț mai mic și să le fie rezolvată doar problema pentru care au venit, în timp ce femeile plătesc un preț mai mare și sunt uneori păcalite să efectueze reparații nenecesare. Din același reportaj a rezultat că, de multe ori, reparațiile plătite de femei nici nu sunt efectuate.

Citeste mai mult

8 Sfaturi despre cum să nu fii păcălit de un mecanic auto

Predarea cheilor mașinii unui mecanic auto poate fi un joc de noroc. Peste 70 la sută din toți proprietarii de mașini suspectează că au fost păcăliți și mai mult de 40 la sută știu că au fost supraîncărcați la factură, potrivit AUTO VROM, o rețea de profesioniști în domeniul auto. De aceea am discutat cu mecanicii auto profesioniști din cadrul AUTO VROM pentru a te ajuta să eviți schemele comune de înșelăciune și să alegi un service auto bun.

Citeste mai mult

O FEMEIE ÎȘI DUCE MAȘINA ÎN SERVICE…

Sună ca un început de banc, așa-i? De cele mai multe ori, interacțiunea femeii cu mecanicul auto chiar arată ca o glumă, una pentru care femeia plătește la final mai mult decât ar plăti dac-ar fi bărbat. De ce plătesc femeile mai mult în service și ce putem face să nu se mai întâmple asta aflați mai jos.

Citeste mai mult

Auto Vrom, specialistul tău de top de care ai nevoie pentru reparația și întreținerea mașinii și asigurarea unei vieți cât mai lungi a acesteia

Cu o reputație de mai bine de 7 ani, Auto Vrom Brașov este service-ul auto de care ai nevoie pentru repararea, întreținerea și asigurarea unei vieți cât mai lungi a mașinii tale.

Citeste mai mult

De ce să alegi reţeaua de service-uri auto AD Garage?

Toate service-urile îţi vor spune avantajele lor pe care le poţi vedea la prima vizită. Dar ce se află în spatele lor? Alegi AD Garage pentru că, în afara profesionalismului, întreaga reţea are în spate cel mai mare distribuitor de piese auto din România – AD Auto Total.

Citeste mai mult

AD Garage Autobild, probabil cel mai bun service auto din Bacău

Cauți cel mai bun service auto din Bacău? Ok, atunci trebuie să îți zic o poveste. Mutat de vreo 7 ani în Bacău, am încercat cam toate service-urile din zonă, am apelat și la recomandările prietenilor care știau ei pe cineva cu un garaj în spatele blocului, iar în final am ajuns la Autobild, service din rețeaua AD Garage. De vreo 4 ani aici merg când am ceva de reparat la mașini sau când trebuie să fac reviziile. Și dacă vă întrebați de ce răspunsul e simplu: e un service curat, cu oameni pricepuți, care știu ce fac, se țin de cuvânt și cel mai important, eu nu am treabă cu mecanicii, doar las mașina la recepție, ei îmi fac estimarea de costuri și când e lucrarea gata iau mașina, plătesc și plec, fără bătăi de cap.

Citeste mai mult

Mi-am reparat masina la Bright Cars – AD Garage pe CASCO

Nu cu mult timp in urma am avut primul meu „accident” auto. Este cam mult spus accident, deoarece de fapt am gasit masina lovita in parcare, iar lovitura a constat intr-o zgarietura adanca pe o laterala, partile avariate fiind: spoiler fata, aripa si usa.

Deoarece aveam asigurare CASCO (la Omniasig) am decis sa rezolv dauna folosind aceasta polita.

Citeste mai mult

Unde mergem la ski??

Pentru siguranta ta, nu uita sa efectuezi un control al masinii inainte de a pleca la drum. Iti recomand reteaua AD Garage, pentru ca are 120 de reprezentante in Romania, dar si peste 4600 de unitati in Europa (este cea mai mare retea de service-uri auto din Europa).

Daca intamplator ai probleme pe parcurs, beneficiezi de garantia internationala oferita de retea, de plata in rate, precum si de reduceri la tractare. Service-urile sunt dedicate tuturor tipurilor de autoturisme si branduri auto, iar garantia serviciilor oferite este valabila 24 de luni in orice tara in care exista service-uri auto Ad Garage (Austria, Belgia, Elvetia, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Ungaria, Italia, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia si Turcia).

Citeste mai mult